dinsdag 29 november 2016

Quality time op maandag

In het weekend heb ik niet zoveel tijd gehad om iets op mijn blog te plaatsen. Het weekend gaat toch zo snel voorbij, maar ik denk dat dat bij de meesten onder ons zo is zeker. Kon het maar een paar dagen langer weekend zijn hé maar helaas....

Gisteren was mijn man een dagje met verlof en aangezien we dit weekend 17 jaar samen zijn, hebben we ons zelf getrakteerd op wat quality-time.

Een arrangement in een privé sauna en genoten van de rust, het samen zijn en eens lekker ontspannen. Wat kan dat toch een deugd doen. De batterijen zijn weer opgeladen....
Zijn er onder jullie die een favoriete of leuk sauna adresje kennen?

Meestal gaan wij naar saunacomplex Poolhouse te Aalter. ( www.poolhouse.be) Er zijn 2 units die je kan reserveren ( eentje tot 6 personen en de grote unit tot 15 personen) beiden voorzien van het nodige dat een wellness kan aanbieden zoals sauna, turks stoombad, zwembad, bubbelbad, IR cabine, enz. 2 uren ontspannen en zalig niets doen. Super zoals steeds.  Zeker een aanrader om even te ontsnappen aan alles en iedereen.




Als koppel heb je dat toch eens nodig om wat tijd met zijn 2-tjes door te brengen. Kan toch zo'n deugd doen. Voor iedereen zal dat wel iets anders zijn. Mochten jullie tips of ideetjes hebben om te genieten met zijn 2-tjes als koppel ......alle tips zijn welkom.

Liefs
Ann


Geen opmerkingen:

Een reactie posten